Geplaatst op Geef een reactie

Ellie & Mac – Crafty Season

Voor mijn zusje maakte ik deze twee leuke Gnomen. Toen we een paar weken geleden aan het winkelen waren in de Ikea, vertelde ze, dat ze de Gnomes zo leuk vond. Dat hoef je natuurlijk maar één aan mij te vertellen. Ik wist dat Ellie & Mac een patroon voor een Gnome heeft.  Dus van het één kwam het ander.

De Kabouters zijn helemaal gemaakt van restjes stof uit mijn voorraad. Verder zijn ze deels gevuld met zand. Dat zand had ik nog liggen. Ooit deels gebruikt voor het maken van een surprise. Ook de vulling heb ik altijd ruim op voorraad. Ik hoefde dus helemaal niks nieuws te kopen om deze schattige Gnomes te maken.

Wil je zelf proberen om de Charming Plush Gnome (Affiliate link) te maken? Je kunt de Gnomen in drie verschillende maten maken. Ik heb de kleinste maat gemaakt. Verder kun je kiezen uit een tuinbroekje of een schort. Lange benen of kleine voetjes, baard of vlechtjes. In de duidelijke werkbeschrijving kun stap voor stap lezen hoe je de Gnomes in elkaar zet. Ook voor een beginner zijn ze hartstikke leuk om te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *