Over ons

Ineke
Ineke
femke
Femke

Balstjurrich is opgericht in maart 2015 en bestaat uit twee zussen, Femke en Ineke. Us mem zei altijd al dat we in het leven moesten doen wat we leuk vinden. Al heel wat jaren galmde daarom af en toe de kreet dat we een webshop moesten beginnen over tafel. Femke maakte al jarenlang prachtige kleertjes en spullen voor haar vier jongens, en wilde daar eigenlijk wel professioneel mee verder. Maar niet alleen. Ineke was degene die begin 2015 riep dat het er nu eindelijk ook maar eens echt van moest komen. Als moeder van een dreumes wilde ze iets omhanden hebben waar ze enthousiast van werd. Een eigen bedrijf was geboren.

Logo

Over de naam werden we het snel eens. We zijn van Friese komaf en de naam is dan ook Fries, balstjurrich betekent koppig, tegendraads of eigenwijs. Omdat Ineke gek is op dinosaurussen ontwierp ze een logo met een ‘koppige’ dinosaurus, de pachycephalosaurus met zijn dikke schedel.

Pachycephalosaurus tekening
Pachycephalosaurus

Over het bedrijf

Alle producten ontwerpen we zelf. We beginnen met een idee en werken dat uit tot een proefexemplaar. Die testen we zelf om te kijken of het werkt. We kijken wel of we zo natuurlijk en duurzaam mogelijk kunnen werken, maar belangrijker is het om de prijzen redelijk te houden en voor iedereen bereikbaar. Verder kijken we goed naar gebruiksgemak, bijvoorbeeld of het makkelijk gewassen kan worden en of de kleuren mooi blijven. Mocht er iets niet in orde zijn doen we er alles aan om dat te verhelpen. Service is voor ons het allerbelangrijkste.

Balstjurrich maakt ons ontzettend blij en we zijn er ook erg trots op. Daardoor geven we het beste van onszelf en we hopen dat onze klanten dat ook voelen.

Met vriendelijke groeten, Mei freonlike groetnis,

Femke en Ineke.

Identiteit van de ondernemer

Balstjurrich B.V
Buorren 2, 8009 SW Reduzum
info@balstjurrich.nl
KvK-nummer: 63005433
BTW NL 855050639B01