Geplaatst op Geef een reactie

Balstjurrich: kwaliteit vanuit het Friese hart

Reduzum in het hart van Fryslân

Balstjurrich is gevestigd in Reduzum, Fryslân. Geografisch gezien ligt Reduzum (ongeveer) in het midden van de provincie Fryslân. Hier in het hart van Fryslân wordt met hart en ziel gewerkt aan mooie en unieke producten voor jou!

Reduzum, het hart van Fryslân

Wij werken het liefst zo veel mogelijk met natuurlijke materialen. Zo kiezen wij bijvoorbeeld het liefste voor biologische en gecertificeerde katoenen of linnen stoffen voor onze producten. Ook de verf voor het zeefdrukken is zoveel mogelijk van natuurlijke oorsprong en veilig in gebruik (sabbelproof) voor kinderen.

Daarnaast vinden wij de duurzaamheid en het gebruiksgemak van onze producten heel erg belangrijk. We ontwerpen en testen onze producten zelf. We kijken bijvoorbeeld of de kleuren mooi blijven na het wassen. Ook daarom kiezen we graag voor natuurlijke materialen die gemakkelijk (op hogere temperaturen) te wassen zijn. Want kinderen en wassen zijn nou eenmaal onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Maar het oog wil natuurlijk ook wat! Daarom worden al onze producten met zorg gemaakt en afgewerkt met oog voor details. Zowel aan de buiten- als binnenkant. Bij ons geen loshangende draden aan de binnenkant. Mooie sierstiksels en creatief gebruikt van de stof maken onze producten helemaal af!

Oog voor detail: Mooie sierstiksels

Als laatste vinden wij goede service belangrijk. Voorraad producten proberen we zo veel mogelijk de eerstvolgende werkdag na betaling te leveren. Voor maatwerk producten houden we 14 werkdagen aan. Als het mogelijk is sneller en als het onverhoopt uitloopt zullen we dit aangeven. We streven naar 100% tevredenheid!

Kortom, wij maken duurzame producten met oog voor detail. We leveren kwaliteit en goede service. Al onze producten worden in Fryslân geproduceerd voor een eerlijke prijs. Wat wil je nog meer?

Balstjurrich: kwaliteit vanuit het Friese hart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *